Adauga reteta de mancare
Sosuri Sos de hrean

Sos de hrean

5 0 0 0
Adaugata de:
popescumelinda
Timp de preparare:
10 min. aprox
Mod de preparare
Hreanul proaspat se rade pe razatorea cea mai fina;daca este prea iute , se pune pentru cateva minute(5) in cuptor.Smantana se amesteca cu faina ,adaugam hreanul ras si supa.
Amestecam bine si condimentam cu sare, zahar si suc de lamaie sau otet, dupa gust. Lasam sa dea un clocot si il servim pe langa rasol, limba fiarta, friptura, carnat fript sau fiert sau alte preparate de carne sau peste.

Mod de servire
Ingrediente

• 4 linguri hrean ras,
• 3 linguri smantana groasa,
• 1 lingura faina,
• 2 pahare cu supa de carne sau de legume,
• sare,
• suc de lamaie sau otet,
• zahar;
Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu