Adauga reteta de mancare
Salate Salata cu peste afumat

Salata cu peste afumat

5 0 0 0
Adaugata de:
popescumelinda
Timp de preparare:
40min.
Mod de preparare
Se fierb cartofii sau se coc la microunde 10-12 minute la putere maxima (se intorc o data dupa 7 minute). Se curata de coaja si se taie cubulete cu latura de aproximativ 1 cm.

Porumbul se stoarce si se pune peste cartofii taiati. Castravetii se taie cubulete mici si se storc. Pestele se curata de piele si de oase, se taie bucatele mici sau se rupe cu mana.
Se adauga maioneza si piperul alaturi de peste si castraveti si se amesteca bine.

Mod de servire
Se poate lasa o noapte la frigider ca sa se intrepatrunda gusturile.
Ingrediente

• 650 g cartofi (3 cartofi medii)
• o conserva de porumb de 200 g
• 2 castraveti murati
• 200 g peste afumat (batog)
• 4 linguri maioneza
• piper


Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu