Adauga reteta de mancare
Salate Fenicul gratinat

Fenicul gratinat

5 0 0 0
Adaugata de:
popescumelinda
Timp de preparare:
30min.
Mod de preparare
Se curata finocchi si se taie in sferturi
Se fierb in apa sarata cam 15 minute, dupa care se pun intr-o tava unsa cu unt
Intre timp pregatim sosul bechamel: punem 200 ml lapte intr-o craticioara pe foc, adaugam putina sare, untul si nucsoara razalita.
Cand e cald adaugam faina amestecata cu 50 ml lapte, amestecam bine pana se ingroasa (pe foc mic) dupa care lasam sa se racesca putin.
Sosul il turnam peste fenicul, presaram cu parmezan si dam la cuptor cam 20 minute (pana prinde putina culoare).

Mod de servire
Ingrediente

• 4 bucati fenicul
• 2 linguri parmezan ras
• 20 g unt
• bechamel
• 30 g unt
• 25 g faina
• 250 ml lapte
• nucsoara, sare

Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu