Adauga reteta de mancare
Mancaruri Tocanita de ciuperci portobello

Tocanita de ciuperci portobello

5 0 0 0
Adaugata de:
popescumelinda
Timp de preparare:
45minute maxim.
Mod de preparare

1. Intr-o tigaie de dimensiuni mari, incalzeste pe foc mediu o lingura cu ulei de masline. Adauga ceapa si rozmarinul si lasa-le la calit 12 minute sau pana cand ceapa devine aurie. Adauga ardeiul gras rosu, caleste-l, apoi indeparteaza vasul de pe foc.
2. Intr-un alt vas, incalzeste 1 1/2 lingurite ulei de masline, pe foc mediu. Adauga ciupercile portobello feliate si lasa-le la calit 5 minute. Adauga-le amestecului de ceapa.
3. Intr-un alt vas, incalzeste 1 1/2 lingurite ulei de masline, pe foc mediu. Adauga ciupercile champignon feliate si lasa-le la calit 5 minute.
4. Toarna amestecul de ceapa peste ciupercile champignon sote. Adauga o cana cu apa, apoi pasta de tomate, otetul de vin, apa sau supa de ciuperci si usturoiul - lasa totul la fiert 15 minute.
5. Adauga patrunjelul proaspat tocat, sarea si piperul.




Mod de servire
Se serveste cu orez salbatic fiert.
Ingrediente

• Ingrediente si cantitati:

• 2 linguri ulei de masline
• 2 cani ceapa tocata
• 1 lingurita rozmarin uscat
• 1/4 lingurita ardei gras rosu, taiat fin
• 220 g (4 cani) ciuperci portobello, feliate
• 450 g (5 cani) ciuperci champignon, feliate
• 1 cana apa
• 3 linguri pasta de tomate
• 1 lingurita otet de vin
• 3/4 cana apa sau supa de ciuperci
• 2 catei de usturoi, taiati fin
• 2 linguri patrunjel, proaspat tocat
• 1/4 lingurita sare
• 1/4 lingurita piper negru
• 4 cani orez salbatic fiert


Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu