Adauga reteta de mancare
Mancaruri Sapanac ardelenesc

Sapanac ardelenesc

5 0 0 0
Adaugata de:
popescumelinda
Mod de preparare
Se pune spanacul la fiert cand apa clocoteste. Cand se inmoaie putin scurgeti-l bine si tocati-l (de mana sau cu robotul de bucatarie).
Pregatiti un sos bechamel din unt, faina si lapte, folosind tehnica de aici.
Adaugati spanacul in tigaia cu sosul, sarati, si zdrobiti cateii de usturoi.
Adaugati 2-3 linguri de smantana si mai lasati 1 minut pe foc.


Mod de servire
Se serveste cu oua ochiuri sau cu carnat prajit
Ingrediente

• 500 gr spanac
• 50 gr unt (sau ulei)
• 1 lingura cu varf faina alba
• 300 ml lapte
• 2-3 catei usturoi
• 2-3 linguri smantana
• sare

Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu