Adauga reteta de mancare
Mancaruri Vanat la gratar cu rozmarin si visine confiate

Vanat la gratar cu rozmarin si visine confiate

5 0 0 0
Adaugata de:
yoana_yd
Mod de preparare
O lingurita de rozmarin, sarea si usturoiul se zdrobesc pana se omogenizeaza, apoi se adauga uleiul de masline. Se ung bucatile de carne cu pasta astfel obtinuta si se pun intr-o tigaie. Se adauga sare si piper, si se pun la rece 20’. Intre timp, se incalzeste grillul la 190ºC si se frige carnea.

Sosul: Vinul si visinele se fierb la foc mic. Se adauga supa de vita, apa, amidonul de porumb si restul de rozmarin si se amesteca pana cand capata consistenta (circa 5’). Se presara apoi stafidele, sare si piper. Carnea fripta se taie in bucati mici si se dau prin sos.

Mod de servire
Ingrediente

• o lingura rozmarin; un catel de usturoi; 1/2 lingurita sare; o lingurita ulei de masline extra virgin; 450 grame muschi de vanat, fara oase ; piper negru macinat; 1/2 ceasca vin rosu; 1/2 ceasca visine confiate; 1/2 ceasca supa de vita; 1/2 ceasca apa; o lingurita amidon de porumb; 2 linguri stafide
Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu