Adauga reteta de mancare
Mancaruri Napolitana cu ciocolata

Napolitana cu ciocolata

5 0 0 0
Adaugata de:
ancatirim
Timp de preparare:
3-4 ore
Mod de preparare
=Crema ciocolata neagra = Se cerne laptele praf si se adauga romul si cacao. Apa imreuna cu zaharul se fierb apoi se adauga untul. Dupa ce ce untul s-a topit complet se toarna compozitia peste laptele praf si se amesteca pana nu mai raman cocoloase. =Crema ciocolata alba = Se cerne laptele praf si se adauga vanilia, pulpa si zeama de la portocala. Apa imreuna cu zaharul se fierb apoi se adauga untul. Dupa ce ce untul s-a topit complet se toarna compozitia peste laptele praf si se amesteca pana nu mai raman cocoloase apoi se adauga alunele maruntite.

Mod de servire
Se asambleaza astfel: o foaie napolitana, un strat crema de cacao, o foaie de napolitana, un strat ciocolata alba pana se termina compozitia sau foile avand grija ca ultimul strat sa fie o foaie de paolitana. Se da la rece pana se intareste ciocolata.
Ingrediente

• Un pachet foi napolitana Crema ciocolata neagra - 300 g lapte praf, 100 g unt,200 g zahar, 150 ml apa, 100 g cacao, o esenta rom. Crema ciocolata alba - 300 g lapte praf, 100 g unt,200 g zahar, 100 ml apa,200 g alune fara sare, o portocala, o esenta vanilie
Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu