Adauga reteta de mancare
Mancaruri Cartofi umpluti 2

Cartofi umpluti 2

5 0 0 0
Adaugata de:
yoana_yd
Mod de preparare
Spalam cartofii cu coaja si ii punem la fiert, adaugam si o lingurita de sare. Cand sant fierti ii curatam de coaja si cativa dintre ei ii taiem in doua dupa care scobim jumatatile.
Taiem bagheta in doua si scobim miezul, le stropim cu putin lapte ca sa se inmoaie coaja.
Restul cartofilor ii taiem cubulete si amestecam cu porumb fiert, sunca taiata marunt, branza cubulete, saram si punem compozitia in cartofii scobiti si in jumatatile de bagheta.
Intre timp pregatim sosul: punem intr-o craticiora putin lapte impreuna cu unt cat o nuca si incalzim, adaugam branza topita si smantana, amestecam, saram si punem piper si daca ne place si nucsoara.
Sosul il turnam incet-incet peste umplutura.
Dam la cuptor pana ce compozitia isi formeaza o pojghita aurie. Temperatura e bine sa fie la 180 C.
Eu am servit cu o coronita de morcovi si pastai de fasole pe care le-am fiert in prealabil in apa sarata.

Mod de servire
Ingrediente

• o bucata de bagheta uscata
• cartofi
• porumb fiert din cutie
• sunca
• branza
• Sosul
• smantana
• branza topita
• putin unt
• un strop de lapte
• sare, piper
Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu