Adauga reteta de mancare
Mancaruri Cartofi la cuptor cu bacon si cas

Cartofi la cuptor cu bacon si cas

5 0 0 0
Adaugata de:
popescumelinda
Timp de preparare:
50 minute
Mod de preparare
Preincalziti cuptorul la 200 C.

Cartofii se spala si se sterg bine. Se invelesc fiecare in folie de aluminiu si se coc in cuptor timp de 30-35 minute sau pana ce sunt moi daca se inteapa cu furculita.

Se scot din cuptor, se taie in sferturi si se scobeste miezul, lasand cam 1 cm grosime pe coaja.
Pe fiecare sfert se pune un cubulet de unt, bucatelele de bacon si cas razuit. Totul se da din noul la cuptor pana ce casul este topit.



Mod de servire
Se servesc fierbinti cu ceapa verde taiata rondele deasupra, cu smantana .
Ingrediente

• 4 cartofi mari pentru copt
• 4 felii de bacon prajite
• 100 g cas razuit
• 1-2 fire ceapa verde
• unt
• smantana

Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu