Mancaruri
Cartofi copti umpluti cu crema de branza
5
0
0
0
Mod de preparare
-Spalam cartofii bine,apoi ii asezam in tava si ii bagam la 180C la copt .
-Dupa ce sunt gata,ii scoatem,ii lasam sa se mai raceasca apoi taiem cate un capacel si cu ajutorul unei lingurite scoatem putin miez.
-Se paseaza foarte bine branza,apoi se amesteca cu smantana,cu ceapa verde tocata marunt,cu patrunjelul tocat si el si condimentam dupa gust.
-Crema asta am bagat-o la blender si mi-a iesit colorata intr-o nuanta de verde deschis natural .
Mod de servire
-Am umplut cartofii cu ea si am ornat cu cate o frunzulita de patrunjel verde.
Ingrediente
• 9 cartofi mai maricei
•
200g branza de oi(a mea a fost foarte sarata si am lasat-o la desarat o noapte)
•
200g smantana
•
2 cepe verzi
•
cateva fire de patrunjel verde
•
delikat
•
sare(daca mai e nevoie)
•
piper.
•
Adauga comentariu
Fii tu primul care comenteaza reteta