Adauga reteta de mancare
Mancaruri Vitel Stroganoff

Vitel stroganoff

5 3 1 3
Adaugata de:
popescumelinda
Timp de preparare:
40min.
Mod de preparare
Carnea se taie fasiute. Ceapa se toaca. Ciupercile se taie felii mari.
In putin ulei se pune vitelul la prajit la foc iute. Se lasa pana se evapora sucul care-l lasa si se rumeneste un pic, cam 15 minute.
*Gustati carnea si daca vi se pare tare adaugati cate o cescuta de apa si o inabusiti pana devine moale. La pasul acesta carnea trebuie sa fie gata!
Cand e carnea facuta adaugati ciupercile si ceapa, dati focul pe mediu si lasati sa se inmoaie legumele. Amestecati din cand in cand, cam 8 minute
Adaugati smantana, amestecati si lasati la fiert 1 minut. Apoi adaugati mustarul si bulionul. Lasati cam 5 minute la fiert pana obtineti un sos cremos.
Stingeti focul si adaugati castraveciorii taiati fideluta.



Mod de servire
Se serveste cald.
Ingrediente

• Ingrediente

• 500 gr muschi vitel
• 300 gr ciuperci
• 2 cepe mici
• 200 gr smantana
• 1 lingurita mustar
• 1 cescuta bulion(sau 2 linguri pasta rosii dizolvata in putina apa)
• 4 castraveciori murati
• sare, piper
Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu