Adauga reteta de mancare
Mancaruri Tocanita de pui cu nuci, in dovleac

Tocanita de pui cu nuci, in dovleac

5 0 0 0
Adaugata de:
ssy
Mod de preparare
Se scot semintele dovleacului si se spala. Incingem cuptorul la foc normal, bagam dovleacul la copt pentru circa 20-25 min, timp in care pe aragaz intr-o tigaie, calim ceapa un pic.Dupa ce s-a rumenit adaugam carnea (daca este post carnea poate fi inlocuita cu ciuperci), ardeiul , bulionul si usturoiul pisat, acoperim cu capac si lasam sa se innabuseasca timp de 6-7 min. Scoatem dovleacul din cuptor, asezam in el tocanita, impreuna cu nuca, amestecam si mai dam la cuptor inca 10-15 min. Dupa ce l-am scos adaugam verdeata.

Mod de servire
Se serveste cu piure de cartofi, iese o mancare foarte foarte buna si de sezon.
Ingrediente

• 1 dovleac taiat pe jumate (daca este mai mare, daca este mai mic taiat numai capacul)
• 6-7 nuci
• un piept de pui taiat cubulete
• 1-2 cepe taiate feliute
• 2-3 ardei taiati feliute
• 4-5 catei usturoi
• 1-2 linguri bulion
• 1 legatura patrunjel
Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu