Adauga reteta de mancare
Mancaruri Pulpa de porc umpluta cu legume

Pulpa de porc umpluta cu legume

5 5 1 5
Adaugata de:
ssy
Mod de preparare
Speli bine pulpa, apoi o desfaci cu cutitul si o bati cu ciocanul de snitele pana obtii o bucata de carne subtire.
Cureti ciupercile, 2 cepe, morcovul si ardeiul, le speli, apoi tai ceapa marunt, ciupercile felii, dai morcovul pe razatoare, iar ardeiul il toci.
Calesti ceapa cu ciupercile pana scade zeama pe care si-o lasa ciupercile, apoi le amesteci cu morcovul ras,
ardeiul tocat, oul, verdeata, orezul inmuiat, sare si piper dupa gust.
Intinzi compozitia obtinuta pe bucata de carne, o rulezi, o legi cu ata sau o prinzi cu scobitori si o asezi intr-o tava in care ai turnat si putin ulei.
Cureti si tai in jumatate ceapa ramasa, infigi în fiecare cate un cuisor si pui in tava cu carne odatã cu usturoiul taiat feliute, o cana de apa, cimbru, sare si boabe de piper dupa gust.
O dai la cuptor, la foc potrivit, iar dupa jumatate de ora, torni si vinul si lasi pana ce carnea se rumeneste frumos.
O lasi sa se raceasca, apoi desfaci ata sau scoti scobitorile si o tai felii.
Aduci pulpa la masa cu sosul din tavã, fierbinte si strecurat.

Mod de servire
Cateva fasii de morcov si de gogosar si 4-5 frunze de patrunjel vor da culoare feliilor de carne.Reteta iese buna si cu ceafa de porc nu foarte grasa.
Ingrediente

• 1 kg pulpa de porc fara os
• 3 cepe
• 2 cuisoare
• 5 catei de usturoi
• cimbru
• 1 pahar vin alb
• 1 cana apa
• 300 g ciuperci
• 1 morcov
• 1 ardei gras
• 1 lingura orez
• 1 ou
• patrunjel verde
• sare
• piper boabe si macinat
• ulei
Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu