Adauga reteta de mancare
Mancaruri Mâncãricã de pui

Mâncãricã de pui

5 5 1 5
Adaugata de:
1baby
Timp de preparare:
30 min.
Mod de preparare
Carnea de pui, tranºatã în bucãþi nu prea mari, se înãbuºã în untul (margarina) încins. Se presarã apoi fãina, se amestecã cu o lingurã, se toarnã o ceaºcã de apã, se adaugã ceapa ºi pãtrunjelul (numai curãþate ºi spãlate, fãrã a le tãia) ºi se fierb toate înãbuºit, la foc domol, 40-45 min. Se îndepãrteazã apoi ceapa ºi verdeaþa ºi se pune sare. Gãlbenuºul se freacã cu smântânã ºi se amestecã cu sosul de la carne, þinând cratiþa pe foc mic, ca sã nu se taie smântânã.

Mod de servire
Bucãþile de carne se aºazã pe o farfurie (platou), se toarnã deasupra sosul ºi se serveºte imediat. Pentru copii mai mari se poate orna cu rondele de morcovi.
Ingrediente

• Carne de pui 500 g, unt (margarina) 25 g, fãinã 25 g, ceapã 40 g, sare 5 g, gãlbenuº de ou 1 buc, smântânã 25 g, pãtrunjel verde 10 g
Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu