Adauga reteta de mancare
Mancaruri Frigarui la cuptor

Frigarui la cuptor

5 0 0 0
Adaugata de:
popescumelinda
Timp de preparare:
4 ore
Mod de preparare
Taiem carnea bucatele mici si o punem la marinat in apa cu otet, piper, sare, foi de telina, patrunjel. Dupa 3-4 ore scoatem carnea si o uscam cu un servet.
Taiem ardeiul in bucati mari, taiem si ceapa, rosiile le lasam intregi si le punem pe frigarui, alternand bucati de carne si legume.
Eu am pus arome amestecate de: oregano, patrunjel, rozmarin si sare; am uns carnea cu un amestec de ulei cu suc de portocala si am dat la cuptor la 220 grade, din cand in cand am uns carnea cu amestecul de ulei si suc de portocala .
Intre timp am curatat cartofi si morcovi si i-am pus la fiert in apa sarata, cand erau aproape fierti i-am pus intr-o tava dupa care am dat la cuptor.


Mod de servire
Cand a fost gata carnea am mai uns-o inca odata cu amestecul de ulei si suc portocala si am servit pe pat de cartofi si morcovi.
Ingrediente

• 500g carne de vitel
• 1 ardei gras
• 1 ceapa
• 5-6 rosii cireasa
• 500 g cartofi
• 2 morcovi
• ulei
• sucul de la 1 portocala
• sare, piper
• condimente pentru gratar

• Marinata

• foi dafin
• frunze telina
• frunze patrunjel
• otet



Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu