Adauga reteta de mancare
Mancaruri Ficat de pui lionez

Ficat de pui lionez

5 0 0 0
Adaugata de:
lauraiorga
Timp de preparare:
30 minute
Mod de preparare
Ficateii de pui se curata de pielite, se spala si se usuca pe servet. Ceapa se curata si se taie julien, iar patrunjelul se toaca. Ficateii bine uscati se trec prin faina, se prajesc in jumatate din cantitatea de ulei pana se rumenesc, dupa care se scot separat. In uleiul ramas dupa prajirea ficateilor se adauga 200 ml de apa, se condimenteaza cu sare si piper, se fierbe 10 minute si apoi se strecoara peste ficatei. Ceapa se caleste in restul de ulei, se inabusa cu putina apa, peste ea se adauga ficatul, amestecand usor, pentru ca acesta sa nu se sfarame, iar deasupra se presara patrunjelul.

Mod de servire
Ingrediente

• 800 g ficat de pui, 200 g ceapa, 100 ml ulei, 50 g faina, ½ legatura de patrunjel, 2 g piper, 20 g sare

Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu