Adauga reteta de mancare
Mancaruri Friptura de porc cu dulceata de pere

Friptura de porc cu dulceata de pere

5 0 0 0
Adaugata de:
popescumelinda
Timp de preparare:
1 ora jumate aprox.
Mod de preparare


Intr-o farfurie amestecati dulceata cu sosul si condimentele si ungeti pulpa de porc, dupa ce ati crestat-o in prealabil, avand grija sa ajung bine dulceata si in aceste crestaturi.
Dati la cuptor (unde dulceata se caramelizeaza) pana se coace carnea (depinde de marimea bucatii de carne)

Mod de servire
Serviti cu cartofi la cuptor si castraveti murati.
Ingrediente

• o pulpa de porc
• 1/2 cana de dulceata de pere
• 3 linguri de sos Worcestershire
• 1 lingurita chilli
• 1 lingurita boia de ardei iute
• piper




Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu