Adauga reteta de mancare
Mancaruri Cotlet de miel in vin rosu

Cotlet de miel in vin rosu

5 0 0 0
Adaugata de:
popescumelinda
Timp de preparare:
1 ora jumate
Mod de preparare

Incinge bine cuptorul.
Intr-o cratita pentru prajit, pune cotletele in ulei incins si prajeste-le pe toate partile, timp de 15 minute.
Curata si taie marunt ceapa, telina si morcovul. Scoate carnea din tigaie si pune, pe rand, ceapa, telina si morcovul. Caleste-le bine 10 minute. Toarna vinul, pune sarea, piperul si bulionul. Adauga cimbrul, frunza de dafin, usturoiul tocat fin si putin zahar.
Asaza cotletele intr-un vas termorezistent. Toarna sosul si adauga legumele peste carne. Acopera cu o folie de aliminiu si da totul la cuptor timp de 60-70 de minute.



Mod de servire
Serveste fierbinte, cu patrunjel proaspat tocat pe deasupra.
Drept garnitura, iti recomandam un piure de telina
Ingrediente


• 6 cotlete de miel
• 2 cepe mari
• 1 morcov mare
• 1 telina mica
• 2-3 catei de usturoi
• 1 cana vin rosu sec
• 1 cana supa de pui sau de legume
• 1-2 linguri bulion gros
• ulei de masline
• cimbru
• o frunza de dafin
• sare si piper, dupa gust
• putin zahar
• patrunjel proaspat, tocat, pentru decor


Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu