Adauga reteta de mancare
Dulciuri sufleu de ciocolata alba

Sufleu de ciocolata alba

5 0 0 0
Adaugata de:
laura_24
Timp de preparare:
1 h
Mod de preparare
Ciocolata se topeste. Ouale se separa. Albusurile se bat spuma. Galbenusurile cu cele 2 ling de zahar, apa si coniacul se bat pe baie de abur pana se fac spuma. In galbenusuri se incorporeaza ciocolata la temperature camerei. Apoi se adauga treptat frisca si ulterior albusurile.
In final se poate adauga si un piure de fructe cum ar fi de kiwi, zmeura , capsuni, caise.
Se pune in forme de sufleu invelite cu hartie mai inalta cu 2 cm decat marginea formei. Formele se umplu pana la nivelul hartiei si se da la congelator.
La servire se inlatura hartia.

Mod de servire
Ingrediente

• 350 g frisca
• 170 g ciocolata alba
• Vanilie
• 2 oua
• 2 linguri de zahar
• 2 linguri de apa
• 2 linguri coniac

• fructe: kiwi, zmeura, capsuni
Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu