Adauga reteta de mancare
Dulciuri tort cu piersici si o crema fina de branza

Tort cu piersici si o crema fina de branza

5 5 0 5
Adaugata de:
gogogetty
Mod de preparare
- faramitam biscuitii si amestecam cu untul ;
- tapetati o forma (diametrul de 26 cm) cu hartie pentru copt ;
- turnati amestecul cu biscuiti pe fundul formei, presati-l si lasati-l 1 ora la rece ;
- inmuiati gelatina , amestecati branza cu 100 g zahar si zaharul vanilinat ;
- incalziti sucul de lamaie , stoarceti gelatina , dizolvati-o acolo si incorporati-o in amestecul cu branza ;
- lasati-l la frigider pana se incheaga , bateti frisca si incorporati-o in crema de branza impreuna cu amestecul de fructe . intindeti crema obtinuta peste blatul din forma si lasati tortul cca. 3 ore la rece ;
- scurgeti piersicile si colectati sucul , taiati fructele felioare si asezati-le pe tort , pregatiti glazura cu sucul si 15 g zahar, turnati-o peste fructe si lasati tortul cca. 30 de minute la rece.




Mod de servire
se serveste rece
Ingrediente




• Ingrediente (12 portii) :


• - 200 g biscuiti integrali ;
• - 140 g unt ;
• - 8 foite de gelatina ;
• - 1 kg branza de vaci ;
• - 115 g zahar ;
• - 1 pachet zahar vanilinat ;
• - sucul de la 1 lamaie ;
• - 200 ml frisca ;
• - 1 pachet amestec de fructe uscate ;
• - 1 cutie piersici (425 ml) ;
• - 1 pachet gelatina transparenta ;




Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu