Adauga reteta de mancare
Dulciuri Tort cu frisca si fructe

Tort cu frisca si fructe

5 5 1 5
Adaugata de:
yoyolina
Mod de preparare
Ouale se separa, iar galbenusele se freaca cu zaharul si uleiul. Se adauga albusurile batute spuma si faina in ploaie (cate o lingura, alternativ), amestecand usor. Blatul e toarna in forma, se coace iar cand este rece se taie in doua.
Peste prima jumatate de blat se aseaza fructe (portocale, ananas si mure), se toarna frisca, iar fructe, apoi din nou frisca. Se aseaza partea de sus a blatului si se imbraca tortul cu frisca. Se orneaza cu felii de potocala struguri si cirese. Se lasa la frigider


Mod de servire
Ingrediente

• Blatul: 6 oua, 12 linguri de zahar, 6 linguri ulei, 12 linguri faina
• Umplutura: 500 g frisca, fructe (ananas, portocale, struguri albi si rosii cu boaba mare - taiate bucati, cirese si mure din compot)
Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu