Adauga reteta de mancare
Dulciuri Tort cappuccino

Tort cappuccino

5 0 0 0
Adaugata de:
lacme
Mod de preparare
Se incinge cuptorul bine si se ung cu unt 2 tavi cu diametrul de 20 cm si pune hartie de copt pe fiecare. Bate untul si zaharul cu mixerul pana obtii o crema alba si moale. adauga faina si ouale si mixeaza in continuare. Adauga alunele pisate si jumatate din cantitatea de cafea. Pune amestecul in tavi si coace pentru 30 de minute pana ce aluatul creste si devine auriu.

Lasa blaturile in tavi timp de 5 minute pentru a se raci. Apoi scoate-le pe masa. Indulceste cafeaua ramasa cu zahar si pune aproximativ 4 linguri peste blaturile coapte. Lasa-le apoi pana se racesc complet.

Pregateste crema. Pune mascarpone intr-un castron si amesteca cu cafeaua ramasa si zahar pana obtii o cremma moale Foloseste putina crema pentru a lipi blaturile intre ele apoi, cu un cutit intinde deaspra crema ramasa. Decoreaza cu praf de cappuccino.



Mod de servire
Ingrediente

• 250 g unt
• 250 g zahar brun
• 300 g faina care creste singura
• 4 oua batute
• 50 g alune tocate
• 200 ml cafea tare rece
• 500 g mascarpone
• 2 linguri zahar brun
• praf de cappuccino pentru decor

Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu