Adauga reteta de mancare
Dulciuri Rulada cu frisca si kiwi

Rulada cu frisca si kiwi

5 0 0 0
Adaugata de:
popescumelinda
Timp de preparare:
50MIN.
Mod de preparare
Separi albusurile de galbenusuri.Freci galbenusurile cu sarea.Bati albusurile spuma,pui zaharul lingura cu lingura si bati pana se intareste bezeaua.
Adaugi treptat galbenusurile si, alternativ,faina si uleiul,amestecand usor ,de jos in sus,cu o lingura de lemn.
Torni compozitia intr-o tava mare (sau in doua mici), tapetata cu hartie de copt si coci blatul in cuptorul preincalzit,la foc mijlociu,timp de 15-20 minute.
Rastorni blatul pe un servet umed si indepartezi hartia.
Rulezi blatul impreuna cu servetul.Bati frisca ,derulezi blatul racit,intinzi jumatate din frisca lasand margine libera de 3-4 cm,presari kiwi si rulezi din nou.Decorezi rulada cu frisca ramasa si dai la rece pentru 2-3 ore.
Pentru decor:
Topesti ciocolata ,apoi iti confectionezi un cornet din hartie de copt cu orificiul mic,pe care il umpli cu ciocolata topita si il strangi la capat.dai contur la fulgii de migdale si dai la frigider.
Pui cate-o bomboana pe rulada, si imprejur fulgi de migdale.

Mod de servire
Aceste floricele din fulgi de migdale puteti decora torturi,rulade,creme .......
Ingrediente


• Faina,6 linguri ulei si 1 praf de sare.

• Pentru umplutura si decor:2
• 00 ml frisca lichida, kiwi,bomboane M & M,10 g cicolata neagra,fulgi de migdale.

Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu