Adauga reteta de mancare
Dulciuri PASCA CU SMANTANA

Pasca cu smantana

5 0 0 0
Adaugata de:
veronicagabriela
Mod de preparare
Intr-un bol se pune malaiul peste care se pune smantana la scurs cel putin 8ore intr-un tifon pus in doua sau un prosop mai subtire.Galbenusurile se freaca cu un praf de sare apoi cu zaharul pana devine ca o crema peste care se pune smantana iar albusurile se bat separat spuma si se adauga putin cate putin peste smantana si se amesteca cu o lingura de lemn de jos in sus apoi se pune faina si mirodeniile.Se intinde o foaie si se pune intr-o tava (20 x 40) unsa cu unt sau blatul de chec sa fie deja copt 10 min.peste care se pune crema de smantana si se lasa la copt pentru 1ora. Este mai bun cu aluat de cozonac iar daca doriti puteti adauga 3 linguri de cacao in crema cu smantana.

Mod de servire
Ingrediente

• Se face un aluat ca pentru chec sau aluatul de cozonac intins foarte bine.
• Pentru crema:
• 1 kg smantana
• 1 kg malai
• 4 oua
• 100 g zahar(dupa gust)
• 4 linguri faina MIX C (SCHAR)
• Mirodeni, sare
Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu