Adauga reteta de mancare
Dulciuri fursecuri

Fursecuri

5 1 1 1
Adaugata de:
mata_geo2000
Mod de preparare
Mierea, galbenusurile, zaharul, untul, coaja de lamaie, bicarbonatul de amoniu si smantana se amesteca, batandu-se bine pana se transforma in spuma;

Se adauga faina, se varsa compozitia pe planseta, se framanta un aluat moale, care se intinde, se taie in diferite forme care se pun in tava si se ung cu albusul ramas. Deasupra fiecarui fursec se pune cate un sfert de miez de nuca;

Se lasa sa stea in tava cel putin o ora si apoi se dau la cuptor, unde se coc la foc iute, pana se auresc.

Mod de servire

Dupa ce s-au racit, se pot uni cate doua, punand la mijloc gem sau crema dupa preferintele copiilor.

Ingrediente

• 3 linguri miere
• 150 g faina
• 120 g zahar pudra
• 2 galbenusuri
• 4 linguri smantana
• 5 g bicarbonat de amoniu
• coaja de la o jumatate lamaie
• 100 g unt
• 100 g nuci
Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu