Adauga reteta de mancare
Dulciuri Amandine

Amandine

5 0 0 0
Adaugata de:
Hellenaa
Mod de preparare
Se pun 6 galbenusuri, o lingura de apa si 6 linguri zahar si se bat la mixer. Apoi se adauga praful copt si faina cate 1 lingura. Aluatul trebuie sa fie mai gros.

Albusurile se bat spuma. Se pune jumate din compozitia de albus peste aluat si se amesteca usor cu o lingura de sus in jos si apoi cealalata parte.

Se baga la cuptor. Dupa ce s-a racit se taie blatul in doua, se insiropeaza, se pune crema, se pune partea a doua de blat, se insiropeaza si se taie bucati, mai mari, mai mici. Deasupra se pune nutella topita.



Mod de servire
Ingrediente

• pentru blat: 6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri faina, praf copt, 1 lingura apa.

• pentru crema: un pachet margarina, 150 g zahar pudra, 3 galbenusuri, 3 linguri cacao.
• Se amesteca bine la mixer .

• pentru sirop: 1 plic capuccino de ciocolata sau alt capuccino se ameasteca cu apa fiarta.


Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu