Adauga reteta de mancare
Dulciuri Inghetata pe bat

Inghetata pe bat

5 0 0 0
Adaugata de:
popescumelinda
Timp de preparare:
35min.
Mod de preparare


Capsunile se strivesc in blender cu 2 linguri apa, pana obtineti o pasta fina. Le puneti apoi cu zaharul la fiert, pe foc mediu pana se topeste zaharul si da cateva clocote. Lasati apoi la racit.
In formele de inghetata turnati sosul de capsuni de 2 degete. Eu am folosit o palnie mica sa nu murdaresc peretii formelor. Dati la congelator minim 1 ora pana ingheata sosul.
Umpleti formele cu iaurt, folosind tot palnia si infigeti betele in mijloc. Uitati de ele la congelator cateva ore, eu am lasat peste noapte.


Mod de servire
Ca sa scoateti inghetata din forme bagati-le sub jet de apa fierbinte pentru 30 secunde.
Ingrediente

• 20 capsuni
• 3 iaurturi mici (cu fructe sau vanilie, important e sa se potriveasca la gust cu capsunile; eu am folosit Activia cu musli)
• 1 lingura zahar



Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu