Adauga reteta de mancare
Dulciuri Ananas cu inghetata

Ananas cu inghetata

5 0 0 0
Adaugata de:
popescumelinda
Timp de preparare:
40 minute
Mod de preparare
Amesteca laptele cu mierea de albine si cu fulgii de nuca de cocos.
Taie ananasul in felii, pe lung. Dintr-un ananas ar trebui sa rezulte 8-10 portii. Strapunge, pe lung, fiecare bucata de ananas cu un bat de frigaruie si lasa fructul sa stea 10-15 minute in amestecul de lapte miere si nuca de cocos.
Pune-l pe gratar, vreme de 5-10 minute, in functie de cat de tare este jarul, pana se coace si prinde urme de la gratar.


Sfat:
Daca faci ananasul la iarba verde, ia de acasa amestecul de lapte cu fulgi de cocos si miere intr-un termos. Gustul este cu atat mai pregnant cu cat fulgii de cocos sunt mai fini, asa ca ii poti macina acasa, in masina de cafea, pana obtii o pudra.

Mod de servire
Degusta-l incet, alaturi de o portie mare de inghetata sau iaurt rece.
Ingrediente

• Un ananas proaspat,

• - 200 lapte dulce,

• - 100 grame fulgi de nuca de cocos,

• - doua linguri cu miere,

• - inghetata cat cuprinde,

• - bete pentru frigarui.


Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu