Adauga reteta de mancare
Dulciuri Cascaval prajit umplut cu orez

Cascaval prajit umplut cu orez

5 0 0 0
Adaugata de:
popescumelinda
Timp de preparare:
40min.
Mod de preparare
Orezul spalat si scurs il prajim pe cei 50 gr unt incins ,pana devine alb sidefiu, apoi punem peste orez apa( luam ca masura o cana pentru orez , asa vom stii ca trebuie sa punem 2 cani de apa .
Folosim aceeasi cana si pentru apa si pentru orez).Condimentam cu sare si piper dupa gust si lasam la fiert la foc mic acoperit cu capac pana scade apa .
Cascavalul il dam pe razatoarea mica . Punem tigaia de teflon la incalzit dupa care presaram in ea cascaval ras cat sa acopere fundul tigaii.
Pe jumate din cascavalul topit(prajit) puneti orez fiert .
Cealalta jumatate al cascavalului prajit il pliati peste umplutura apoi prin rasturnare asezati cascavalul pe farfurie .


Mod de servire
Acest tip de cascaval merge foarte bine alaturi de frigarui, sau diverse fripturi.

Pofta buna !!!!
Ingrediente

• 200 gr cascaval
• 150 gr orez
• sare,delikat, piper alb macinat
• 50 gr unt (margarina)



Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu