Adauga reteta de mancare
Dulciuri Crema de zahar ars

Crema de zahar ars

5 0 0 0
Adaugata de:
lacme
Mod de preparare
Ouale proaspete se sparg in castron. Amestecand mereu cu mixerul se adauga pe rand zaharul, vanilia, amidonul si laptele rece. Intr-o craticioara se topesc 3 linguri de zahar. Dupa ce zaharul s-a topit se rasuceste craticioara astfel incat zaharul ars sa imbrace peretii.Dupa 10 minute se toarna compozitia in craticioara imbracata cu zahar ars. Cratita cu compozitia de crema de zahar ars se aseaza intr-un vas cu apa si se da la cuptor. Cand crema de zahar ars este gata, se rastoarna pe farfuria de servit impreuna cu sosul format.

Mod de servire
Crema de zahar ars se serveste rece
Ingrediente

• Pentru 6 - 8 portii de crema de zahar ars: 1 l lapte
• 200 g zahar pudra
• 1 praf zahar vanilat
• 1 lingurita amidon sau faina
• 4 oua.
• Pentru imbracarea formei 100 g zahar tos.
Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu