Adauga reteta de mancare
Dulciuri Budinca de dovlecei

Budinca de dovlecei

5 0 0 0
Adaugata de:
ssy
Timp de preparare:
50 minute
Mod de preparare
Se curata dovlecelul de coaja si se scobeste miezul cu o lingurita. Se taie in cuburi mici si se fierb 10 min. in apa cu sare. Se strecoara si se lasa sa se raceasca.
Se amesteca apoi cu galbenusul, cascavalul ras, albusul spuma, o lingurita faina si unt. Se rastoarna intr-o forma unsa cu unt si se toarna smantana. Se coace 20-30 min.
Recomandare: daca aveti cascaval mai gras(ex.Hohland,cu care am facut eu) nu mai puneti unt si in compozitie. Iese putin cam prea untoasa.

Mod de servire
se serveste cald sau rece.
Ingrediente

• 1 dovlecel,
• 20 g cascaval,
• 1 ou,
• smantana,
• sare
Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu