Adauga reteta de mancare
Dulciuri Trigoane cu masline si cascaval

Trigoane cu masline si cascaval

5 0 0 0
Adaugata de:
popescumelinda
Timp de preparare:
1 ora aproximativ
Mod de preparare

1. Este important ca trigoanele cu aceasta umplutura sa fie cat mai mici posibil.
2. In fiecare placintica - foile de placinta trebuie sa fie unse cu ulei -, pune o maslina infasurata intr-o felie mica de cascaval.
3. Pregateste trigoanele sau alt tip de placinta, dupa indemanarea ta, dar esential este ca umplutura sa fie complet infasurata de foaie. Introdu trigoanele la cuptor, la foc iute.



Mod de servire
Sfat:
Poti incerca reteta si cu masline verzi, dar si cu file de peste afumat si cascaval.

Pentru o varianta picanta, adauga o fasie mica de ardei iute sau piper, caz in care iti recomandam un vin sec.
Ingrediente


• 1 pachet de foi de placinta
• cascaval
• masline negre, fara samburi, cat cuprinde
• ulei pentru uns foile


Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu