Adauga reteta de mancare
Dulciuri Trigoane cu masline si cascaval

Trigoane cu masline si cascaval

5 0 0 0
Adaugata de:
ssy
Timp de preparare:
50 minute
Mod de preparare
1. Este important ca trigoanele cu aceasta umplutura sa fie cat mai mici posibil.
2. In fiecare placintica - foile de placinta trebuie sa fie unse cu ulei -, pune o maslina infasurata intr-o felie mica de cascaval.
3. Pregateste trigoanele sau alt tip de placinta, dupa indemanarea ta, dar esential este ca umplutura sa fie complet infasurata de foaie. Introdu trigoanele la cuptor, la foc iute.




Mod de servire
Pentru o varianta picanta, adauga o fasie mica de ardei iute sau piper, caz in care iti recomandam un vin sec. Rezultatele sunt spectaculoase!
Poti incerca reteta si cu masline verzi, dar si cu file de peste afumat si cascaval.
Ingrediente

• 1 pachet de foi de placinta
• cascaval
• masline negre, fara samburi, cat cuprinde
• ulei pentru uns foile



Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu