Adauga reteta de mancare
Dulciuri Trigoane cu legume

Trigoane cu legume

5 0 0 0
Adaugata de:
ssy
Timp de preparare:
45MINUTE
Mod de preparare

1. Curata, spala si taie foarte fin ceapa. Pune-o la calit in ulei incins. Adauga telina data prin razatoarea fina si ciupercile taiate bucatele. Caleste bine legumele, pana scad. Lasa-le deoparte.
2. Adauga branza telemea, mararul taiat fin si ouale batute ca pentru omleta. Sareaza si pipereaza, dupa gust.
3. Prepara trigoanele - o bucata de foaie de placinta de 30 cm lungime si 10 latime, unsa cu unt sau ulei; la un capat, pune o gramajoara din umplutura si infasoara in triunghi). Incinge bine cuptorul si lasa trigoanele la copt, la foc potrivit.


Mod de servire
Sfat : Combinatia de legume poate varia, dupa gustul tau - varza, ceapa si putina branza, spanac si branza, spanac bine scazut, ceapa si verdeata din belsug, marar si patrunjel - cu sau fara branza, ciuperci foarte bine calite si branza. Combinatiile sunt la alegerea ta
Ingrediente

• 1 pachet de foi de placinta
• 1 ceapa mare
• 1 telina mica
• 250 g ciuperci
• 1 legatura de marar
• 100 g telemea
• 3 oua
• piper si sare, dupa gust
• ulei pentru calit si pentru uns foile


Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu