Adauga reteta de mancare
Dulciuri Rulada foetaj cu spanac

Rulada foetaj cu spanac

5 0 0 0
Adaugata de:
popescumelinda
Timp de preparare:
45min.
Mod de preparare
Se fierbe spanacul in putina apa sarata.
Se razuiesc toate tipurile de branza.
Cand spanacul a fiert il strecuram, il tocam in blender(sau din cutit) si il amestecam cu branza, putin ulei si nuscoara.
Intindem foaia de foetaj, deasupra intindem compozitia cu spanac facem o rulada pe latime si dam la congelator.
Se poate folosi dupa cca 30 minute dar si dupa o saptamana.
Taiem felii din rulada (cca 1 cm grosime) si dam la cuptor la 180C pana se rumenesc.

Mod de servire
Ingrediente

• Ingrediente

• 100 g spanac congelat
• 40 g parmezan razuit
• 70 g cas razuit
• 40 g urda sarata uscata razuita
• nucsoara
• ulei
• sare
• o foaie de foetaj
Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu