Adauga reteta de mancare
Retetedemancare.ro si revista Confidential te premiaza


Esti in pana de idei si nu sti ce mancare sa mai prepari? Retetedemancare.ro impreuna cu revista Confidential si Ardes Cosmetici te premiaza cu 5 carti de retete. Ce trebuie sa faci? In primul rand trebuie sa fii membru al site-ului www.retetedemancare.ro. Daca nu esti membru si doresti sa participi la concurs, intra  aici si fa-ti un cont.

Ti-ai facut contul? Raspunde corect la intrebarea din concurs si vei intra in tragerea la sorti!

Durata concurs: 17 - 31 ianuarie 2011
Extragerile se fac pe data de 31 ianuarie, 1AM

Pont: Raspunsul corect la intrebare il gasesti in articolele de pe www.ghidul-parintilor.ro .


Premiul consta in:

5 carti Jamie Oliver - cel mai indragit bucatar din Marea Britanie, a ajuns celebru datorita modului sau pragmatic si simplu de a gati feluri de mancare sofisticate. Vedeta TV, autor a numeroase bestselleruri si, cand timpul ii permite, baterist intr-o formatie rock, a cucerit chiar si exigenta America. Pe langa talentul culinar extraordinar, farmecul personal si înfatisarea i-au atras atentia si simpatia publicului. Preocuparile lui profunde cu privire la o alimentatie sanatoasa si la importanta muncii sustinute pentru obtinerea succesului l-au transformat într-un model, dovedind ca, dincolo de Jamie cel jovial si amabil, se afla un om extrem de serios si de devotat meseriei sale.

Pornind de la relatarile si marturiile prietenilor, rudelor si colegilor lui Jamie, autorii au realizat o biografie patrunzatoare si inteligenta, un portret complex si complet al unei personalitati despre care, in mod surprinzator, se cunosc prea putine amanunte.
Ce trebuie sa faci!
  • In primul rand trebuie sa fii inregistrat pe www.retetedemancare.ro
  • Sa te inscrii in concurs
  • Sa raspunzi corect la intrebare
  • Sa ai toate datele corect completate in contul personal

NOTA: Premiile se trimit prin posta de catre sponsori pe numele si adresa specificate in contul personal.
Nu raspundem de corectitudinea angajatilor postei si nici in cazul pierderii premiului.
Daca un premiu este returnat de catre Posta, datorita faptului ca destinatarul nu a furnizat datele de contact corecte, premiul nu va fi retrimis.
Premiile pentru acest concurs se trag la sorti printr-o procedura automatizata, la ora 1 AM a zilei in care trebuie facuta extragerea, dintre cei inscrisi in lista participantilor la concurs pana in acel moment. Castigatorii care nu au toate datele complete la momentul extragerii, sunt automat declarati descalificati si nu isi vor primi premiul.
Numar de premii disponibile: 5 din 5

Numarul de premii pentru fiecare extragere: 5

Participanti inscrisi pana in acest moment in concurs (97):
ktael,  cris30,  Roxxy800,  yvonne16,  nico1206,  etinc3lle,  oaneaa,  reka,  fraguta,  SimonaJisa,  lazar_oana2,  fmarylena,  allexinnoalexys,  emili,  avy36,  pascanbarnat,  buburuza34,  Simona1711,  durusoctavia10,  miha_loves_zaf,  rudydrica,  clarasecretara,  alelove,  gicu78,  BB3491687,  bellisima_2010,  Luciana M.,  dragutiubescmult,  sinelena27,  betivul69,  trusk_urg,  kitty_bell2008,  FELICIA70,  Scotty,  jordan23,  nadia_bg,  Chrystine06,  PETCOF DANIELA,  ivanka,  ClaudiaLungu,  emilet,  vladmaris,  domnica10,  PANFI,  violeta.bigu,  mihaelav,  clady,  ramonapitic,  costazet,  rodica1968_26,  grasu64,  Heliconia,  cosminelmarcu,  dilisutza,  valeriagrama2006,  mihaelavascu,  adiina,  elo65,  shak20,  loredanaivonne,  RaduC,  levaif,  oanacostache,  didika,  surasdesoare,  ceauscc,  reteteirina,  Alarisa,  iordy,  Mihaihai,  monica1,  allexia55,  audreypan,  REBELLA2227,  cosraz,  floresalam,  madyelena,  bunda_traian,  macri,  ceciliac,  ioana.rotundu,  anuta,  cristina_ionela,  Cipri29,  Dana29,  al3cu_stelista,  andreisun,  matza.georgiana,  Biencuta,  anabuculeu,  VIORICA27,  tavec,  ronnie_coleman10,  Monelu23,  ionela77,  printzesa28,  deaconuteodora

Castigatori la acest concurs sunt:

Castigatorii editiei din data de 2011-01-31 sunt:
danitza ,  monalis ,  Banfi Aranca ,  mohican ,  lorelay79