Adauga reteta de mancare
Ciorbe Supa iute-acrisoara de varza

Supa iute-acrisoara de varza

5 0 0 0
Adaugata de:
ssy
Mod de preparare
Ciupercile uscate se fierb 10 minute in supa. Intre timp pregatim legumele. Varza se taie grob. Morcovii se taie in fasiute subtiri, ceapa felii, ghimbirul se da pe razatoare. Incingem wokul (vas traditional de bucatarie orientala), apoi uleiul, punem ceapa verde, invartim de 4-5 ori, dupa care adaugam fasiutele de morcov, amestecam si dupa jumatate-maxim 1 minut, adaugam varza si amestecam. Condimentam cu sosul de soia si sos oyster, amestecam si mai lasam vreo 2 minute. Adaugam supa, condimentam din nou, cu sare si sambal oelek. Daca mai e nevoie, puteti adauga sos de soia. Lasam sa fiarba 3-4 minute cu capac, timp in care fierbem taiteii. Se fierb in apa fara sare 2 minute. Se strecoara si se clatesc scurt cu apa rece.

Mod de servire
Ingrediente

• 1 varza china-mica,
• 1 morcov,
• 3 cepe verzi,
• 1 l supa de gaina,
• 25 g ciuperci uscate,
• ghimbir dat pe razatoarea fina,
• 3-4 linguri sos soia,
• 1 lingura sos oyster,
• 1 lingurita sambal oelek,
• sare,
• teitei ,
• 3-4 linguri ulei de arahide
Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu