Adauga reteta de mancare
Ciorbe Supa de cartofi cu ciuperci si dovlecei

Supa de cartofi cu ciuperci si dovlecei

5 0 0 0
Adaugata de:
Hellenaa
Mod de preparare
Ciupercile se aleg, se fierb in apa cu sare, apoi se scot si se taie in fasii;

Morcovul, radacina de patrunjel, de telina si cozile de arpagic se curata, se taie in fasii si se calesc;

Cartofii si dovleceii, se curata si se taie rondele;

In supa care fierbe, se pun mai intai cartofii, ciupercile, dovleceii, radacinile de patrunjel si de telina, si se fierb pana devin moi;

Inainte de a lua cratita de pe foc, adaugati rosiile taiate felii, ardeiul gras si lasati sa mai dea un clcocot.



Mod de servire
Ingrediente

• 6 cartofi
• 400 g ciuperci proaspete
• 1 dovlecel
• 1 morcov
• 1 legatura patrunjel
• 1 telina
• 1 rosie
• 1 ardei gras
• 4 linguri unt
• 4 linguri smantana
• cozi de arpagic
• verdeata
• sare

Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu