Adauga reteta de mancare
Ciorbe Supa-crema Parmantier

Supa-crema parmantier

5 0 0 0
Adaugata de:
bucatar
Timp de preparare:
40 min
Mod de preparare
Se pune la fiert 750 ml apa cu sare. Cand fierbe apa se adauga prazul curatat si taiat in bucati de 2 cm si cartofii curatati si taiati cubulete. Se lasa la fiert si cand au fiert legumele se strecoara supa. Se pune din nou la fiert, se adauga laptele si se potriveste gustul de sare, piper si delikat. Legumele strecurate se mixeaza, rezultand o crema. Se adauga in supa de pe foc. Se lasa sa dea in cateva clocote. La sfarsit se adauga cubuletul de unt.

Mod de servire
Se serveste obligatoriu cu crutoane (diverse arome, depinde dupa gust: simple, cu usturoi, boia, etc.)
Ingrediente

• 700 g praz, 400 g cartofi, 1 litru de lapte, 50 g unt, piper, sare, delikat
Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu