Adauga reteta de mancare
Ciorbe Supa crema de fasole boabe

Supa crema de fasole boabe

5 0 0 0
Adaugata de:
Hellenaa
Mod de preparare
Fasolea aleasa si spalata se fierbe intr-o oala cu apa, dupa ce da in
clocot, se scurge apa si se toarna alta apa fierbinte;

Se adauga un morcov taiat in patru, o ceapa mare si un patrunjel cu frunze. Se lasa s� fiarba la foc mic;

Se incearca daca a fiert luand un bob de fasole si strivindu-l intre degete. Se scoate zarzavatul si se trece prin sita fasolea si ceapa, cat sunt inca fierbinti;

Se subtiaza cat trebuie cu zeama in care au fiert. Se lasa sa mai dea cateva clocote, amestecand mereu, ca s� nu se prinda de fund. Dupa ce se ia de pe foc, se adauga o bucatica de unt proaspat sau o lingura de ulei.


Mod de servire
Ingrediente

• 4 l apa
• zarzavat de supa
• 300 g fasole
• 1 ceapa
• unt proaspat cat o nuca
• sare dupa gust
• sau ulei.
Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu