Adauga reteta de mancare
Ciorbe Supa crema de dovleac

Supa crema de dovleac

5 0 0 0
Adaugata de:
greenkidb
Timp de preparare:
50 minute
Mod de preparare
Curata ceapa, cartoful si dovleacul. Toaca ceapa marunt. Taie cartoful si dovleacul cubuleŇ£e. Topeste untul si soteaza ceapa, adauga cartoful si dovleacul. Stinge cu supa de legume, acopera cu un capac si lasa sa fiarba la foc mediu timp de 20-25 de minute. Luati supa de pe foc si pasati-o cu ajutorul unui blender. Trebuie sa obtineti o crema spumoasa. Puneti din nou supa pasata in oala in care a fiert si adaugati ouale, smantana, sarea, piperul.

Mod de servire
Calda cu smantana sau crutoane.
Ingrediente

• 1,5 kg miez de dovleac 1 litru supa de legume 1 cartof 1 ceapa 100 grame de unt 150 ml Porto (sau alt vin fortifiat-licoros) 200 ml smantana 2 oua piper crutoane
Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu