Adauga reteta de mancare
Ciorbe Supa crema de cartofi cu praz (Vichyssoise)

Supa crema de cartofi cu praz (vichyssoise)

5 0 0 0
Adaugata de:
Hellenaa
Mod de preparare
Se curata cartofii si se taie cubulete;

Se spala bine prazul si se taie rondele, iar ceapa se taie marunt;

Se fierb toate legumele in zeama de carne cu sare, sau pur si simplu in apa cu sare;

Cand au fiert legumele, se strecoara, se paseaza legumele, se amesteca piureul de legume cu zeama;

Se amesteca cu smantana, se pune sare si mararul tocat.


Mod de servire
Ingrediente

• 1 kg de cartofi albi, fainosi
• 2-4 fire de praz
• 1 ceapa
• 1 litru supa de carne de pui
• 1 cana de smantana
• 1 legatura de marar
• sare dupa gust
Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu