Adauga reteta de mancare
Ciorbe Lasagna vegetariana cu tofu si spanac

Lasagna vegetariana cu tofu si spanac

5 0 0 0
Adaugata de:
popescumelinda
Timp de preparare:
40min.
Mod de preparare


Prepara taiteii pentru lasagna conform instructiunilor de pe pachet. Scurge-i bine de apa si asaza-i deoparte, pe un servet, pentru a absorbi apa in exces.
Incalzeste bine cuptorul.
Scurge bine spanacul de apa si pune-l deoparte. Introdu intr-un blender tofu, zaharul, laptele de soia, usturoiul pudra, zeama de lamaie, busuiocul si sarea si amesteca pana cand obtii o compozitie moale si omogena.
Acopera fundul unei tavi de copt inalte si late cu un strat subtire de pasta de tomate, apoi un strat de taitei. Apoi, asaza un strat cu tofu si spanac. Continua in aceeasi ordine, pana la terminarea ingredientelor. Ultimul strat trebuie sa fie cel de taitei, acoperit de pasta de tomate ramasa.
Introdu tava la cuptor timp de 25-30 de minute sau pana cand pasta de tomate incepe sa fiarba.

Mod de servire
Ingrediente

• 200-220 g taitei pentru lasagna
• 600 g spanac congelat, lasat la dezghetat si tocat
• 450 g tofu moale
• 450 g tofu ferm
• 1 lingura zahar
• 1/4 cana lapte de soia
• 1/2 lingurita usturoi pudra
• 2 linguri zeama de lamaie
• 3 linguri busuioc proaspat, tocat
• 2 lingurite sare
• 800 g pasta de tomate

Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu