Adauga reteta de mancare
Ciorbe Hummus

Hummus

5 0 0 0
Adaugata de:
popescumelinda
Timp de preparare:
45min.
Mod de preparare

Dupa ce ati fiert nautul, retineti o cana de apa din fiertura.
Intr-un robot puneti nautul fiert si-l mixati bine apoi il lasati sa se raceasca complet.
Adaugati restul ingredientelor si mixati pana se marunteste bine, turnati apoi incet apa pana obtineti textura dorita pentru humusul vostru. Eu am folosit o cana de apa.
Lasati robotul sa mai mearga inca 1 minut ca sa aveti o pasta foarte fina.



Mod de servire
Hummusul se serveste astfel: pe o farfurie se pune humus si se intinde cu dosul unei linguri, apoi se stropeste cu ulei de masline, chili (sau boia), seminte de susan si se presara patrunjel (sau coriandru) tocat. Se serveste cu lipie.
Se pastreaza intr-un borcan, la frigider. Trebuie consumat in decurs de o saptamana.

Ingrediente

• 2 cani naut fiert
• 2 linguri pasta susan (tahini)
• sucul de la 1 lamaie
• 2 catei usturoi
• 3 linguri ulei masline
• sare

• aluat:

• ulei masline
• chili
• seminte susan
• patrunjel tocat



Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu