Adauga reteta de mancare
Ciorbe Supa mexicana

Supa mexicana

5 0 0 0
Adaugata de:
popescumelinda
Timp de preparare:
45 minute
Mod de preparare

Spala carnea (daca foloseti piept de pui, portioneaza sase portii) si pune-o la fiert cu 1,5 litri apa. Aduna spuma (sau – cel mai bine – arunca apa dupa ce carnea a dat in clocot si a fiert cateva minute; spala carnea si pune-o din nou, cu apa rece la fiert);
Adauga, dupa ce incepe sa fiarba, ceapa taiata si morcovul. Potriveste de sare. Acopera si lasa sa fiarba;
Separat, pune o lingura - doua de ulei de masline si caleste mazarea, spalata si scursa bine, in prealabil.
Adauga boabele de porumb. Continua sa calesti, amestecand usor. Adauga rosiile din bulion si ardeiul iute taiat foarte fin, si apoi bulionul, in care au stat rosiile.
Adauga si verdeata taiata marunt si, de crezi ca este nevoie, si putina apa.
Rastoarna in supa, legumele calite. Lasa totul sa fiarba inca cateva minute.


Mod de servire
Ingrediente

• -un piept de pui sau sase aripioare de pui, o cutie mica de mazare verde, o cutie de porumb dulce, o cutie de rosii decojite in bulion (toate de maxim 250 de grame, fiecare),
• - o ceapa mare, un morcov, un ardei iute (sau mai multi, daca suporti o varianta picanta),
• - o legatura de marar si una de patrunje, sare, piper;


Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu