Adauga reteta de mancare
Ciorbe Supa groasa de fasole si ciolan afumat

Supa groasa de fasole si ciolan afumat

5 0 0 0
Adaugata de:
bucatar
Timp de preparare:
2 h
Mod de preparare
Se da fasolea in clocot de doua ori, apoi se muta in cucta/oala sub presiune impreuna cu ciolanul afumat si se lasa la fiert 45-50 minute. Dupa fierbere, se scoate carnea de pe os si se adauga zarzavaturile taiate cubulete. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se pun la calit in uleiul incins. Dupa calire se adauga faina si cele doua linguri de boia si se mai tin pe foc aproximativ 1 minut. Acest amestec se varsa in supa si se mai lasa la fiert pana ce aceasta se ingroasa. La sfarsit se adauga lingurita cu sos de tomate si sare dupa gust.

Mod de servire
Ingrediente

• 1/2 kg fasole, un ciolan afumat, 4 cepe potrivite, 5 catei de usturoi, 4 morcovi, 2 pastarnaci, 2 radacini de patrunjel, 2 linguri faina, ulei, 2 linguri boia dulce, o lingurita sos de tomate, sare
Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu