Adauga reteta de mancare
Ciorbe Ciorba de carne de porc

Ciorba de carne de porc

5 0 0 0
Adaugata de:
bucatar
Timp de preparare:
1 h30 min
Mod de preparare
Se sparg oasele si se pun la fiert cu apa rece. Se spala carnea, se taie in bucati potrivite pentru patru persoane si se asaza intr-o oala cu apa la foc. Cind clocoteste, se inlatura spuma si se adauga zarzavatul curatat, spalat si trecut prin razatoare. Se lasa sa fiarba, in oala acoperita. Cind carnea este aproape fiarta, se adauga orezul curatat si spalat. Se lasa sa mai fiarba 10-15 minute impreuna si se potriveste de sare si acreala. Se bate cu ou si se presara cu marar si patrunjel tocate marunt.

Mod de servire
Ingrediente

• 1/2 kg. carne de porc, 1-2 oase, 1-2 buc. ceapa, 2 buc. morcovi, 1 buc. pastirnac, 1 buc. radacina de patrunjel, o cescuta orez, 1 1/2 l apa, 2 buc. oua, 1/2 buc. lamiie
Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu