Adauga reteta de mancare
Ciorbe Bors de zarzavat

Bors de zarzavat

5 0 0 0
Adaugata de:
bucatar
Timp de preparare:
1 h
Mod de preparare
Toate zarzavaturile se taie in fisii subtiri si se pun la fiert cu apa rece, cu ceapa taiata marunt si sarea necesara. Cartofii taiati bucati se adauga cind zarzavatul este aproape fiert. Borsul se adauga numai dupa ce au fiert toate bine. Se adauga orez sau fidea, dupa gust. Se da ciorba la rece si cind s-a racit putin se drege cu galbenusul de ou si se pune patrunjel verde tocat marunt.

Mod de servire
Ingrediente

• 4-5 cepe, 2 morcovi, 2 patrunjei, 3-4 cartofi, 2 pastirnaci, 1 litru bors, sare, 1 galbenus, patrunjel verde
Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu