Adauga reteta de mancare
Aperitive oua umplute

Oua umplute

5 0 0 0
Adaugata de:
s_mari
Timp de preparare:
1 ora
Mod de preparare
Se fierb ouale in apa cu sare cca 15 minute[ sa fie f. tari] Se toarna peste ele apa rece si se lasa cateva minute dupa si patrunjelul tocat marunt care se curata de coaje. Se taie fiecare ou in jumatate . Albusele se pun pe o farfurie sau platoul in care vor fi servite .Separat se zdrobesc galbenusele si se amesteca cu ceapa tocata foarte fin , sarea, piperul, jumatate din cantitatea de maioneza si patrunjelul tocat marunt . Se umplu albusurile cu aceasta compozitie .
Separat se amesteca smantana [ sa fie f. proaspata si dulce] cu maioneza si cu cele 2 lingurite de zahar . se toarna usor peste ouale umplute .

Mod de servire
se servesc reci
Ingrediente

• 6 oua mari
• 2 cepe mijlocii
• smantana 200ml
• 2-3 legaturi de patrunjel verde
• maioneza cca 250 gr
• 2 lingurite de zahar pudra
• 1 varf de cutit de piper alb
• 1 lingurita de sare
Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu