Adauga reteta de mancare
Aperitive Oua umplute in coaja

Oua umplute in coaja

5 5 1 5
Adaugata de:
bucatar
Timp de preparare:
30 min
Mod de preparare
Ouale fierte tari se taie in jumatate in lungime, se scoate galbenusul si albusul, iar cojile se umplu cu urmatoarea compozitie: ceapa taiata marunt se inabusa in unt, se amesteca cu galbenusurile si albusurile fierte si tocate, cascavalul ras, jumatate din pesmet, un ou crud, smintina, sarea, piperul, verdeata tocata. Cojile de ou astfel umplute se presara cu pesmet si se dau la cuptor un sfert de ora, cu cite o bucatica de unt deasupra

Mod de servire
Se servesc fierbinti
Ingrediente

• 6 oua, 2 cepe, 100 gr. cascaval, 50 gr. unt, 1 lingura smintina, 1 ou crud, 2 legaturi verdeata, 1 lingura pesmet, sare, piper
Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu